Monday, January 6, 2014

Spotify нахлуха в България, раздават безплатни premium абонаменти.

/продължение


20-те нови територии на Spotify
Честито на всички български музикални фенове и артисти, които вече разполагат с удобството да слушат легално и безплатно, на компютъра или телефона си огромна музикална колекция с музика от целия свят, чиито обем не престава да расте и ежедневно се добавят още и още заглавия! Моите очаквания са това тотално да размести "пластовете" на стрийминг пазара у нас, както това вече се случи на останалите територии, на които Spotify вече са "отворили  врати".



От компанията сериозно са се заели да разпространят продукта си със скоростта на светлината и поради тази причина започнаха да раздават безплатни premium абонаменти на всички американски потребители, които препоръчат Spotify на своите приятели.

Направих един плейлист само с класически Български хитове от "съвремието", който не претендира за изчерпателност и продължавам да го допълвам.

Остава да ви пожелая да го счупите от слушане защото ползите са, както за вас, така и за артистите. Безспорно това е един директен и сигурен начин да инвестирате в творчеството на вашите любими музиканти.

Приятно слушане!



No comments:

Post a Comment