Monday, January 13, 2014

ДО: ТЕБ

Прогресът се дължи на промяната. И ние дължим всичко на промяната. Всичко се променя. Промяната е тук, не за да свикваме с нея, а за да свикнем да се променяме. Да свикнеш да се променяш означава да не те е страх от промяната, а да свикнеш да я търсиш и да не се съобразяваш с нищо освен със собствения си стремеж. Да си достатъчно смел за да предприемеш промяна. Да го правиш постоянно и дори и само преди малко да си пристигнал, отново да поискаш да промениш всичко защото знаеш, че го можеш. Да започнеш пак и да знаеш, че можеш всичко. 

Отвържи въображението си. Усети как съществуваш и го правиш както никой до сега. Можеш да си перфектен и можеш да се промениш до неузнаваемост. Можеш да правиш каквото си поискаш без никой да може те докосне с думи. И когато чуеш някакви думи - забрави ги. Те не те докосват. Ти можеш всичко, а те само искат да те докоснат. Те не звучат като музиката. Те са просто думи и не докосват защото и музиката и думите докосват само, когато са истински. Но тези ги забрави, те не докосват, друга сфера са и не могат да те достигнат. Далеч си им. Друг свят, друга теория и материя. Друга вселена и друг живот. Пак опитват да те докоснат и отново не успяват.

Те не успяват, защото успяваш ти, а те само искат да са като теб. На тях обаче им липсва толкова много отвътре. Забрави тези дето те учат да не се променяш. Те не са научили още, че можеш да промениш много неща отвън и отвътре. Да татуираш цялото си тяло не е най-смелото нещо, което можеш. Нищо не е. То е само за украса. То е за да ти напомня, че за да видиш другите свойства не ти трябват диоптрични очила. Те са невидими, но ги има. 

Мен ме има и аз се променям. Не ме съди. Не ме гледай мен, а гледай себе си. И се слушай. Можеш повече. Успех!

Monday, January 6, 2014

Spotify нахлуха в България, раздават безплатни premium абонаменти.

/продължение


20-те нови територии на Spotify
Честито на всички български музикални фенове и артисти, които вече разполагат с удобството да слушат легално и безплатно, на компютъра или телефона си огромна музикална колекция с музика от целия свят, чиито обем не престава да расте и ежедневно се добавят още и още заглавия! Моите очаквания са това тотално да размести "пластовете" на стрийминг пазара у нас, както това вече се случи на останалите територии, на които Spotify вече са "отворили  врати".